Vida Vinge

 

 

 

Bron över floden

 

Tillbaka till förstasidan

Bron över floden

Vad händer när vi dör? Är det slut då eller finns vi kvar någonstans i någon form?
Naturvetenskapen har ännu inget svar på dessa frågor. Däremot kan vi själva ofta ha en känsla av att en älskad som dött inte är helt borta även om vi inte längre kan se honom eller henne.

Sigwart, en ung tysk musiker som dog i första världskriget kunde efter sin död få kontakt med sin syster och genom henne förmedla sina upplevelser av döden och den värld vi kommer till när vi dör.
I boken som är första delen av fyra beskriver Sigwart vad som hände när han dog och vad han ser och upplever i sin nya omgivning. Han berättar om sitt arbete och sina uppgifter. Om sin strävan att utvecklas till allt större medvetenhet och fullkomning. Han ger även råd till de sina hur de skall förhålla sig för att kunna förbli i kontakt med honom.
Hans stora längtan är att bygga en bro mellan den här världen och den översinnliga, mellan levande och döda. Genom hans nära förbundenhet med sin syster blir detta möjligt.

I boken öppnas helt nya dimensioner och perspektiv. Vår syn vidgas och vi får ett nytt förhållande till både livet och döden. Den förmedlar kunskap om det samspel som ständigt pågår mellan livet på jorden och livet efter döden och om den kontakt som kan skapas mellan levande och döda.

Slutsåld.

Häftad 112 s. Pris 140:-

 


 


 

Sidfot