Vida Vinge

 

 

 

Vägen till kristallslottet
ISBN 91-973831-1-2

 

Tillbaka till förstasidan

Hoppfullt om döden

Solen lyste, vattnet glittrade och det fräste längs sidorna när segelbåten forsade fram. ”Vind i seglen,” hojtade han förtjust och båten lade sig på sidan.
”Vad anser du om döden?” ropade jag genom vinden.
”Jag har ingen åsikt om döden. Jag seglar!”


Några månader senare var han död. Christhild Ritter berättar om sin mans sjukdom och död. En gripande skildring av döden, sorgen, saknaden och ensamheten. Hon skriver om sjukhusvistelsen och den svåra tiden efteråt. Om paniken, rädslan, sorgen och saknaden. Och hur hon så småningom försonas med döden och hittar en väg tillbaka till livet och människorna.


Det är en bok till dig som i raseri, vanmakt och förtvivlan stått och stampat framför dödens port och velat ta tillbaka det döden tagit ifrån dig. Till dig som följt en sörjande människas ensamma väg. Men även till dig som grunnar över dödens mysterium och svåra gåta.
Var finns meningen? Hur går livet vidare?

Av: Christhild Ritter    Inbunden 128 s.   Pris: 120:-

 

Christhild Ritters tredje bok ”Vägen till kristallslottet” är en ljus och hoppfull bok om döden, sorgen, ensamheten och vägen vidare.
Robert Sjölund Östra Sörmlands Posten

 

Sagan om vägen till kristallslottet andas ett slags hopp. Den handlar om att det går att komma till ro med tanken på döden och att vi måste inse att döden faktiskt ingår som ett naturligt inslag i livet.
Sara Ullberg Länstidningen i Södertälje

 

...Jätteintressant med många nya synvinklar på livet och döden. Jag kan se döden på ett annat sätt än jag gjorde tidigare och är inte längre lika rädd för döden. Har man en vän som går igenom ett sorgearbete rekommenderar jag att läsa denna bok.
Eva Andersson Södertälje Posten


 

Beställ

 

 

 

Sidfot